GENEVA 2018 LIVE: Aston Martin redefinește luxul cu conceptul Lagonda Vision Concept

8 Martie 2018, 13:42
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Aston Martin intenționează să lanseze marca Lagonda în următorii ani și aduce la Geneva primul concept care prefațează viitorul model de serie. Britanicii caracterizează brandul reînviat ca prima în lume marcă de automobile electrice premium.
Caracterizarea este confirmată de materialele exclusiviste de la interiorul conceptului. Aici își fac apariția materiale exclusiviste, precum mătasa, lâna și cașmirul, iar despre latura performantă a modelului sugerează materiale precum fibra de carbon și aliaje metalice. Se declară, că la interior au lucrat cei mai iscusiți designeri, iar drept rezultat habitaclul poate fi comparat cu salonul unui apartament, cu loc suficient pentru aplasarea confortabilă a 4 persoane.
Conceptul este dotat și cu cele mai noi tehnologii și sisteme de ultimă generație disponibile în industria auto, având sistem de pilot automat de nivelul 4 din cele 5 posibile, astfel devenind absolut automatizat pe drumurile publice, fiind nevoie doar de ghidări minore din partea șoferului în situații speciale, precum, de exemplu, vizita la un service sau la spălătorie.
Afară de aceasta, Lagonda Vision Concept este un model complet electric și poate parcurge distanțe de până la 640 km cu "un singur plin", iar bateriile pot fi încărcate și cu tehnologia wireless – fără cablu.
Britanicii sunt siguri, că odată ce marca Lagonda va fi lansată, aceasta va schimba complet viziunea clienților despre un automobil exclusivist. Primul model de serie este planificat pentru anul 2021, care va deriva din conceptul prezentat acum la Geneva. Mai târziu vor fi lansate un coupe și un SUV, care la fel vor fi autonome, electrice și exclusiviste.
0
1,371
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!