GENEVA 2018 LIVE: BMW i8 Roadster sărbătorește premiera europeană

7 Martie 2018, 17:44
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Versiunea decapotabilă a hibridei BMW i8 Roadster a fost prezentată pentru prima dată la finele anului trecut la Los-Angeles, însă pe Bătrânul Continent premiera a fost dată la Salonul Auto de la Geneva.
Versiunea europeană a modelului hibrid este identică celei de peste ocean. Pentru a fi delimitate și mai mult, BMW i8 vin acum cu inscripții pe montanții spate "Coupe" și, respectiv, "Roadster". La interior își fac loc scaune noi mai bine profilate și sistemul multimedia actualizat cu sistem de navigație inclus deja în dotările incipiente. Motorul cu combustie internă nu a suferit modificări, și dezvoltă o putere identică celei de pe modelul pre-facelift – 231 CP și 320 Nm. Contrar acestuia, motorul electric a primit un surplus de putere de 12 CP. Astfel, puterea totală i8 a crescut până la 374 CP, iar cuplul maxim a rămas la același nivel – 570 Nm.
Grație bateriilor noi cu o capacitate mai mare de 11.6 kWh ambele versiuni pot parcurge acum până la 55 km doar în regim electric, iar în regim hibrid ating distanțe de până la 440 km, iar cu rezervorul mărit de combustibil de 42 litri distanța maximă este majorată până la 600 km cu un singur plin.
Vânzările coupe-ului actualizat și a roadster-ului BMW i8 încep în luna mai al acestui an.
0
1,950
GALERIE FOTO (13 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!