Noul Honda CR-V vine în Europa cu propulsie hibridă și cu 7 locuri

Noua generație Honda CR-V sărbătorește premiera europeană și va fi prezentată oficial la Salonul Auto de la Geneva. Versiunea europeană a SUV-ului nipon a fost prezentată încă în luna septembrie al anului trecut la Frankfurt, însă acel exemplar era un prototip, iar producătorul nu oferise date complete despre substratul tehnic al noului SUV destinat piețelor Bătrânului Continent.
Așadar, pentru prima dată CR-V va avea propulsie hibridă. Această versiune va combina un benzinar de 2.0 litri cu două motoare electrice. SUV-ul va pune la dispoziția șoferului 3 regimuri de condus: hybrid, electric și doar cu motorul cu ardere internă pus în funcțiune, însă în acest regim motoarele electrice vor fi acționate la oricare accelerare bruscă. Niponii nu oferă detalii despre autonomia crossover-ului hybrid, însă se declară că motorul cu ardere internă poate funcționa ca un generator, care să alimenteze bateriile. Puterea totală a propulsiei hibride constituie 212 CP.
În versiunea incipientă CR-V va avea sub capotă un benzinar turboaspirat de 1.5 litri VTEC Turbo cu 190 CP și 243 Nm cuplu maxim. Motorul se cuplează standard la o cutie manuală cu 6 trepte sau, opțional, la cutia CVT fără trepte, cu care este echipată și varianta hibridă.
Printre opționale pentru ambele versiuni se enumeră și cel de-al treilea rând de scaune.
Tracțiunea integrală este și ea opțională, disponibilă pentru ambele motorizări. Livrările Honda CR-V cu benzinarul de 1.5 litri sub capotă vor începe în Europa în toamna acestui an, versiunile hibride vor ajunge la clienți la începutul 2019. Prețurile nu au fost anunțate deocamdată.
0
7,213
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!