Renault pregăteşte un SUV coupe? Primele imagini cu prototipul C-SUV au fost publicate în web

Mai devreme Renault publica prima imagine de teasing cu un nou SUV, ce va debuta în câteva săptămâni la Salonul Auto de la Moscova, iar noi am încercat să descoasem primele informaţii despre substratul tehnic şi poziţionarea pe piaţă a noului model. Noile poze "spion", publicate în spaţiul web, surprind un SUV camuflat la greu, astfel încât designul elementelor exterioare ale acestuia să fie ascunse bine de ochii publicului. Totuşi, un detaliu extrem de curios nu poate fi camuflat – silueta SUV-ului, realizată în forma unui coupe.
Segmentul SUV-urilor la general, şi cel al SUV-urilor cu siluetă de coupe în special, atrage tot mai mulţi clienţi de partea sa. După ce BMW a lansat un segment absolut nou pe piaţă, cu al său X6, de-a lungul anilor segmentul s-a ales cu mai multe modele, dezvoltate de mai mulţi producători. În prezent, SUV-uri cu siluetă coupe sunt prezente în gama Mercedes-Benz şi Audi, iar în viitor asemenea versiuni vor lansa Porsche şi Bentley. Primul asemenea model în clasa automobilelor accesibile pare că va fi, însă, viitorul SUV Renault, ce poartă denumirea de uzină C-SUV.
Astfel, litera "C" în denumirea de uzină ar însemna "Coupe", şi nu apartenenţa modelului la segmentul C. Totodată rămâne a fi o întrebare dacă viitorul model va fi destinat doar pieţei din Rusia, unde acesta va fi produs şi ulterior să fie oferit în China şi Coreea de Sud. Un asemenea model accesibil ar fi foarte solicitat şi în Europa, cu siguranţă. Astfel, francezii ar putea merge pe calea modelelor Captur/Kaptur, dintre care primul este construit pe o platformă mai performantă şi este destinat pieţei din Europa, atunci când cel de-al doilea are un substrat tehnic comun cu Dacia Duster şi este destinat exclusiv pieţei din Rusia. Vom afla în curând! Cert este, că modelul va deveni primul SUV coupe accesibil.
0
2,242
GALERIE FOTO (17 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!