Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

SUV-ul cu 7 locuri SEAT Tarraco va avea sistem de propulsie mild-hybrid cu motor diesel sub capotă

SEAT a anunţat lansarea unui nou SUV la sfârşitul iernii din acest an. Modelul va avea un substrat tehnic comun cu cele mai noi SUV-uri din gama concernului Volkswagen şi va dispune de dimensiuni similare modelului Skoda KODIAQ. Precum şi cel din urmă, Tarraco va putea adăposti la interior până la 7 persoane.
Debutul noului SEAT Tarraco va avea loc până la sfârşitul acestui an. În prezent SUV-ul se află la etapa testelor şi de curând a fost surprins pe Nurburgring. Producătorii auto nu neapărat testează pe renumitul circuit doar modelele şi versiunile de performanţă din gama sa – traseul vine în ajutorul inginerilor şi pentru setarea versiunilor standard. Însă lansarea anterioară a mărcii Cupra, care să dezvolte modele de performanţă pe baza gamei SEAT, sugerează că viitorul Tarraco ar putea dispune de o versiune cu sigla noului brand, cu atât mai mult, dacă e să ţinem cont de faptul, că Skoda KODIAQ se va alege curând cu o versiune sport RS.
Producătorul nu dezvăluie informaţii despre substratul tehnic, deşi anterior se anunţa că Tarraco va dispune de una sau mai multe versiuni hibride. Cel puţin, noul SUV va fi oferit cu un sistem de propulsie de tip mild-hybrid, cu generator-starter şi noul propulsor 2.0 TDI EA288 Evo sub capotă, dezvoltat de Volkswagen. Pe lângă aceasta, lista motorizărilor va include benzinarele turboaspirate de 1.4 şi 2.0 litri cu sistemul de tracţiune integrală 4Drive. SUV-urile cu sigla SEAT vor dezvolta până la 220 CP, atunci când o versiune de performanţă a celor de la Cupra va dispune de cel puţin 300 CP.
0
484
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!