Toyota vrea să lanseze încă un sportcar după Supra?

Toyota ar putea lansa un nou sportcar în următorii ani, care se va alătura gamei actuale de coupe-uri sport, fiind al treilea și cel mai compact model din gamă, alături de GT86 și Supra. Despre intențiile de a lansa încă un sportcar după Supra a relatat inginerul-șef Toyota Tetsuya Tada.
Într-un interviu Tada a declarat, că mereu își dorea o familie din trei coupe-uri sport în gama Toyota. Potrivit oficialului nipon, noua Toyota Supra s-ar situa în vârful gamei sportcar-urilor, fiind urmată de GT86 și de un model nou, mai compact.
Niponii, de fapt, au prezentat mai devreme cum ar putea arăta cel mai compact sportcar din gamă cu conceptul S-FR, prezentat la Salonul Auto de la Tokyo în 2015. Precum și alte două coupe-uri sport din gama actuală Toyota, conceptul avea motorul situat în partea frontală și dispunea de tracțiune integrală. Deși a fost foarte apropiat de un prototip de serie, S-FR a rămas a fi doar un concept. Cu un an mai târziu, la același eveniment niponii au prezentat conceptul în versiunea de performanță S-FR Racing, concurent perfect pentru Mazda MX-5 Cup.
Toyota evită, însă, să ofere informații oficiale despre eventuala apariție a unui sport coupe mai compact, astfel încât nu se cunoaște nici măcar dacă modelul este în dezvoltare.
0
1,904
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!