Pagina principală
Anunţuri auto
Cumpăr vând
Ştiri
Teste drive
Automobile noi
Club
Magazin auto
Service A-Z

Aston Martin va produce 25 unități DB5 Goldfinger inspirate de la mașina lui James Bond

Aston Martin anunță reluarea producției a celebrului model DB5 Goldfinger, folosit de eroul seriei de pelicule James Bond. Seria limitată va enumera doar 28 unități clasice DB5, fiecare cu un preț de circa 3 milioane euro.
Britanicii pregătesc un proiect inedit pentru fanii filmelor cu James Bond – în curând aceștia vor putea intra în posesia unui coupe identic celui folosit de celebrul Agent 007 în 7 pelicule. De fapt, cu o asemenea bijuterie se vor alege doar 25 cei mai înstăriți fani a seriei de filme, astfel încât prețul pentru un exemplar legendar va fi pe măsură.
Modelele vor fi produse în parteneriat de Aston Martin și EON Productions. În total vor fi construite 28 unități DB5 Goldfinger, dintre care o unitate va rămâne în posesia constructorului britanic, o altă unitate va reveni celor de la EON Productions, alte 25 unități vor fi vândute. Ultimul model va fi vândut la licitație în scopuri caritabile.
Coupe-urile legendare vor repeta în totalitate mașina folosită de James Bond în filme, vor fi dotate cu gadgeturi funcționale, utilizate de Agentul 007 în timpul misiunilor, iar caroseria va fi acoperită de nuanța originală Silver Birch. Prețul pentru fiecare unitate comercializată va constitui 2.75 milioane lire sterline, sau peste 3 milioane euro. Livrările vor începe în 2020.
0
334
GALERIE FOTO (12 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!