Renault prezintă noul Logan Stepway - sedanul cu capacități sporite în offroad

Divizia rusească a celor de la Renault a prezentat noul sedan cu capacități sporite în offroad – Logan Stepway. Sedanul se alătură, astfel, familiei Stepway, care pe lângă o gardă la sol mărită și ornamente funcționale din plastic pe caroserie, se mai disting printr-un nivel de echipare ceva mai generos, decât versiunile standard. Sedanul Stepway pare a fi cea mai importantă premieră și pentru noi, astfel încât acesta lispește pe alte piețe, însă împreună cu acesta în Rusia a debutat și Dokker Stepway, destinat pieței locale, versiunea care și-a făcut apariția pe alte piețe cu sigla Dacia încă din 2014.
O analizare mai atentă trădează în noul Logan Stepway elementele decorative exterioare preluate de la Sandero Stepway – până la bara de protecție spate Logan a împrumutat inserțiile din plastic de la Sandero în întregime, împreună cu bara de protecție față, iar originală va fi, aparent, doar bara de protecție spate, care diferă la cele două modele. Precum și ceilalți membri a familiei Stepway, noul Logan a primit o gardă la sol de 195 mm și inscripții cu denumirea versiunii pe caroserie.

Premiera noului Logan Stepway aduce o noutate și pentru Sandero în versiunea de offroad – ambele modele vor putea fi achiziționate în dotarea Stepway City, care se disting de versiunile standard prin elemente de culaore neagră integrate în părțile inferioare a barelor de protecție, în locul celor gri la versiunile standard Stepway. Pe lângă aceasta, pentru modelele Stepway City sunt prevăzute jante din aliaj bicolore. Cea mai importantă noutate din punct de vedere practic este unitatea aspirată natural pe benzină de 1.6 litri, cu 113 CP, cuplată la cutia CVT X-Tronic – cutie care nu va fi oferită pentru celelalte versiuni.
În dependență de nivelul de dotare, Renault Logan Stepway poate include sistemul de aer condiționat sau sistemul de climatizare automat, încălzire electrică a parbrizului și a scaunelor față, senzori de parcare pentru marșarier, buton de pornire a motorului și sistemul multimedia MediaNav 4.0 cu conectivități AppleCar Play și Android Auto.

Vânzările sedanurilor Logan Stepway vor începe în toamna acestui an în Rusia. Prețurile vor fi dezvăluite mai aproape de premiera publică de la Salonul Auto de la Moscova. Despre planurile de a dezvolta o versiune similară pentru Europa cu sigla Dacia cei de la Renault nu au oferit informații.
1
2,461
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!