TechArt modifică coupe-ul spartanic Porsche 911 Carrera T

Tunerii de la TechArt au prezentat programul său de tuning pentru coupe-ul purist Porsche 911 Carrera T. Modelul va rămâne în continuare o creație dedicată strict entuziaștilor, însă va da dovadă de performanțe mai impresionante grație puterii majorate și o prezență mai dinamică grație micilor actualizări de la exterior. Prețul setului de modificări propus de TechArt constituie 8,000 euro, împreună cu actualizările substratului tehnic.
Caracterul spartanic al coupe-ului german Carrera T va rămâne în vigoare chiar și după modificările specialiștilor de la TechArt, deci. Tunerii au sporit calitățile injectate în versiunea respectivă de către producător, alegând să-i ofere modificări minime la exterior, fără a exagera cu elemente de design, dar și oferindu-i jante speciale din aliaj de 21 țoli, care să mai reducă din greutatea proprie a coupe-ului. Cel mai probabil acestea nu au un imbold prea mare asupra caracteristicilor dinamice Carrera T, aici un rol mai important fiind atribuit modificărilor de "sub capotă". Pe lângă jantele noi, Porsche 911 Carrera T s-a ales cu un sistem de evacuare din titan, cu două terminații duble integrate în bara de protecție spate.
De modificări mai importante a beneficat propulsorul. Unitatea turboaspirată de 3.0 litri a primit un surplus de 60 CP și 80 Nm, ajungând să livreze 430 CP și 530 Nm. În urma modificărilor, Porsche 911 Carrera T cu modificări de al TechArt accelerează până la 100 km/h în 4.0 secunde, cu 0.2 secunde mai rapid decât coupe-ul standard.
0
1,558
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!