Hyundai i40 vine cu un design actualizat şi sisteme de siguranţă mai avansate

Hyundai Motor și-a actualizat modelul i40, cu un design al părţii frontale nou, caracteristici de siguranță și motoare modernizate.
Designul fluid și dinamic al modelului i40 este îmbunătățit cu noua grilă din faţă, făcută să evidenţieze identitatea familiei Hyundai.

Jante din aliaj de 18 inch şi o gamă de culori noi pentru interior, oferă o posibilitate de alegere mai largă pentru clienţii potenţiali de pe piaţa europeană.

La capitolul siguranţă, Hyundai i40 pentru prima oară este dotat cu sistemul Forward Collision-Avoidance. Acest sistem alertează şoferul în situații de urgență şi frânează autonom, dacă este necesar.

Sistemul se activează când un vehicul este detectat în fața mașinii, funcționând la viteze de 10 km/h sau mai mari.

Linia de motoare a fost la fel modernizată, pentru a corespunde standardelor ecologice Euro 6.
Motorul de 1.6 litri diesel, cu două versiuni de putere, de 115 CP şi 280 Nm, care are un consum combinat de 4,6 l/100 km. Versiunea mai puternică care dezvoltă 136 CP şi 320 Nm, cu un consum mediu între 4,3 şi 4,7 l/100 km.
Ambele versiuni sunt cuplate la o cutie mecanică în 6 trepte, iar cea de 136 CP are ca opţiune o cutie robotizată, cu 7 trepte şi două ambreiaje. La fel este disponibil şi un motor de 1.6 litri pe benzină cu 136 CP.
0
459
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!