PARIS 2018. Ferrari 488 Pista Spider. 720 de cai, fără acoperiş!

La salonul auto de la Paris a fost prezentat publicului larg, cea mai ’’nebună’’ versiune a modelului 488 Spider. Acesta este al 50-lea model decapotabil produs de Ferrari în toată perioada existenţei sale şi în acelaşi timp e cel mai rapid Ferrari fără acoperiş produs în serie vreodată.
Motorul de 3.9 litri cu opt cilindri, twin-turbo dezvoltă 720 CP şi un cuplu de 770 Nm la doar 3000 rpm. Acest propulsor a fost inaugurat cu titlul ‘’Best of the Best’’ care înseamnă că este cel mai bun motor produs în ultimii 20 de ani.
În comparaţie cu modelul standard 488 Spider, motorul versiunii 488 Pista Spider dezvoltă cu 50 CP mai mult, datorită faptului că inginerii au reuşit să scadă temperatura cu 15 grade Celsius în colectoarele de admisie a aerului.
Aerodinamica a devenit cu 20% mai eficientă în comparaţie cu modelul standard 488 Spider. Interiorul cu material din fibră de carbon şi alcantara, redau exact ideea că maşina a fost creată pentru viteză.

Dacă să rezumăm, Ferrari 488 Pista Spider este o maşină de curse, care o poate cumpăra oricine dispune de bani şi să o conducă zilnic pe drumuri publice.
0
1,777
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!