Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Veşti bune pentru fanii offroader-elor adevărate: legendarul Ford Bronco va reînvia!

10 Octombrie 2018 - 14:15
Ilie Toma
Se pare că suprapopularea pieţei cu SUV-uri tot mai compacte şi mai incapabile de a face faţă condiţiilor de offroad, adeseori disponibile doar cu tracţiune faţă, începe să dea un efect neaşteptat la polul opus, generând o revigorare a segmentelor de offroader-e pur-sânge.
Defender e pe cale să primească o nouă generaţie. Suzuki Jimny i-a înnebunit pe fanii de offroader-e cu noua sa generaţie şi, acolo unde se vinde, abia reuşeşte să facă faţă cererii, iar pe unde încă n-a ajuns, e aşteptat cu sufletul la gură. Iar acum a venit şi rândul celor de la Ford să-i bucure pe aceşti pasionaţi. Americanii au confirmat că anul viitor vom fi martorii lansării unei noi generaţii, reînviate, a legendarului Ford Bronco!

Deocamdată operăm doar cu nişte imagini generate digital, pe baza unor concepte de design, dar oficialii Ford au confirmat că Bronco va păstra caracterul unui offroader autentic, exact ca şi predecesorul său. Ba chiar ar putea avea şi versiuni cu două uşi, după cum i se cuvinte unui offroader adevărat.
Unul din motoarele, care ar urma să se regăsească sub capotă, e V6-ele de 2.7 litri, EcoBoost. El va putea fi cuplat, evident, la o cutie de viteze automată, dar ieri au apărut şi primele zvonuri despre o posibilă cutie manuală, cu care acesta va putea fi combinat, iar aceasta ar putea avea 6 sau chiar 7 trepte, provenind de la compania Getrag.

Un lucru e cert: viitorul Ford Bronco va fi un băiat dur în offroad, cu tracţiune integrală adevărată, un şasiu potrivit şi o geometrie, care să-i permită să facă faţă oricăror porniri de aventură. Din păcate, deocamdată noul Bronco e confirmat doar pentru continentul nord-american.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter