Los Angeles 2018: Noul Porsche 911 în generaţia 992!

În cadrul salonului auto din Los Angeles 2018, Porsche a prezentat multaşteptatul model 911 în cea de-a opta generaţie, cu indexul 992.
Modelul vine cu schimbări majore de design şi tehnologii noi. La exterior noul 911 este distinct prin partea frontală mai largă cu 45 mm faţă de modelul precedent, mânerele uşilor ascunse şi retractabile electric, luminile LED din faţă noi şi liniile verticale ale capotei din spate inspirate din primele generaţii ale modelului 911.

La interior designul panoului de bord la fel reflectă elemente de design inspirate din primele generaţii 911, cu turometrul poziţionat traditional la mijloc, alături de două ecrane digitale amplasate în părţi. Ecranul sistemului multimedia măsoară tocmai 10.9 inch fiind amplasat în partea centrală a panoului de bord, alături de comenzile tactile ale consolei centrale.
De asemenea noul model 911 a primit trei sisteme noi de asistenţă a şoferului: Wet Mode este regimul în care maşina observă condiţiile umede de drum şi ajustează sistemele de siguranţă, acest regim fiind oferit în standard pentru modelul 911.

Al doilea sistem este capabil să frâneze autonom în situaţii de accident, fiind la fel oferit în standard. Cel de-al treilea sistem este numit Night Vision, fiind echipat cu o cameră infraroşie amplasată în faţă care vine să ajute şoferul în condiţii de drum cu vizibilitate redusă.
Performanţele noului motor de tip Boxer în 6 cilindri twin-turbo au crescut până la 450 CP, fiind cu 30 CP mai mult decât modelul precedent. Cei de la Porsche declară o accelerare 0-100 km/h de 3.7 secunde pentru versiunea cu tracţiune pe spate şi 3.6 secunde pentru Carrera 4S cu tracţiune integrală, în timp ce viteza maximă este de 308 km/h şi 306 km/h respectiv.

Cu toate aceste performanţe Porsche declară un consum mediu (NEDC) de circa 9.0 litri la sută.
0
2,474
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!