Skoda testează tehnologii noi: O dronă zburătoare lucrează din greu, la depozitul uzinei Skoda din Mlada Boleslav, Cehia!

Skoda, în colaborare cu specialiştii cehi de la Robodrone au lansat o serie de teste cu o dronă zburătoare echipată cu tehnologia LIDAR (light detection and ranging) capabilă să depisteze şi să numere locurile libere la depozitul uzinei Skoda, Mlada Boleslav din Cehia.
Drona e capabilă să zboare cu o viteză de 20 km/h şi are o capacitate de încărcare de până la 5 kilograme. Sensorii LIDAR sunt capabili să capteze circa 300,000 de imagini pe secundă şi folosesc o hartă 3D pentru navigare.

Drona detectează și numără containerele cu echipament, utilizând un sistem de algoritmi speciali, care au fost concepuţi special pentru Skoda.
Testările au început încă în luna mai a anului curent, drona reuşind să se încadreze perfect în procesul de producţie a uzinei Skoda. În următoarea fază de testări drona va primi o staţiune de încărcare proprie, la care va fi capabilă să zboare autonom.
0
371
GALERIE FOTO (2 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!