Un Seat Leon Cupra ST capătă 514 CP şi 620 Nm în urma unor modificări!

Compania de tuning germană Siemoneit Racing au reuşit să stoarcă din modelul Seat Leon Cupra ST tocmai 514 CP şi un cuplu uriaş de 620 Nm.
Comparativ cu varianta standard a modelului Leon Cupra ST 4Drive, care vine din uzină cu 296 CP şi 350 Nm de cuplu şi tracţiune integrală, versiunea de la Siemoneit Racing a adăugat 218 CP şi 270 Nm, toată această putere fiind transmisă prin intermediul unei cutii în 7 rapoarte cu două ambreiaje (DSG), care la rândul ei a fost şi ea îmbunătăţită.

Printre modificări se mai enumeră şi un sistem de admisie a aerului construit nou, un set de turbocompresoare şi intercoolere noi şi pompe de combustibil mai productive.
Maşina este amplasată pe un set de jante forjate de 19 inch, costul fiecărei în parte fiind de 319 euro. De asemenea suspensia Seat-ului este una de la KW iar frânele din ceramică cu un diametru de 370 mm au fost luate direct de la modelul Audi RS3.

În urma acestor modificări maşina este capabilă să accelereze până la prima sută în doar 3,4 secunde iar viteza maximă este limitată la 280 km/h.
1
2,049
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!