Actualizări de „ultimă generaţie” pentru Chevrolet Niva: sistem multimedia cu display tactil disponibil în premieră

Automobilul de teren Chevrolet Niva a fost lansat pentru prima dată în 2002. De atunci actuala și prima generație a offroader-ului americano-rusesc se produce cu mici actualizări tehnice și de design, lansarea celei de-a doua generație fiind amânată de la an la an. Astfel, compania comună GM-AvtoVAZ a pregătit o nouă actualizare pentru offroader-ul Niva – de această dată clienții vor profita de un sistem multimedia cu ecran tactil la bord. În premieră... în 2019.
Sistemul multimedia este prezentat de un ecran tactil de 7 inch, integrat în partea de sus a planșei de bord. Sistemul multimedia poate fi operat prin intermediul display-ului tactil sau prin intermediul butoanelor dedicate ce și-au făcut loc în blocul comenzilor sistemului audio.
Sistemul multimedia este dezvoltat pe baza sistemului de operare Windows CE 6.0 și include standard sistemul de navigare Navitel, standarde GPS și GLONASS. Ecranul sistemului de infotainment poate afișa imaginile camerei de marșarier, fișiere foto și video, însă doar când automobilul este parcat. Afară de ecran, sistemul multimedia oferă conexiuni SD, USB și Bluetooth, oferind posibilitatea de a conecta gadget-ul mobil.
Sistemul multimedia este inclus în noile nivele de echipare LEM și GLC Multimedia, ambele fiind disponibile la un preț de 810 mii ruble rusești, echivalentul a circa 11 150 euro. Noile versiuni Chevrolet Niva sunt deja disponibile în mai multe orașe din Federația Rusă, iar producătorul afirmă că proprietarii offroader-elor produse din 2015 până în prezent vor putea achiziționa și instala noul sistem multimedia, fără a dezvălui prețul acestei opțiuni.
0
849
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!