Britanicii au creat un Range Rover Astronaut Edition exclusiv, dedicat cuceritorilor spațiului cosmic

Cooperarea dintre Land Rover și Virgin Galactic a început în 2014, iar cu prilejul aniversării de 5 ani britanicii au pregătit o versiune exclusivă Range Rover Astronaut Edition, dedicată cuceritorilor spațiului cosmic. SUV-ul special a fost conceput de divizia britanicilor Special Vehicle Operations (SVO) pe baza versiunii de lux de top Autobiography.
Special pentru ediția Astronaut Edition britanicii au pregătit noua nuanță Zero Gravity Blue, inspirată din albastrul cerului nocturn. Pe lângă nuanța exclusivă, SUV-urile speciale se vor distinge prin siglele ce reprezintă silueta navei SpaceShipTwo a celor de la Virgin Galactic – silueta mai este proiectată de sistemul de iluminare special la deschiderea portierelor și ornamentează materialele de la interior, precum pielea scaunelor și inserțiile de pe consolă.
Habitaclul este căptușit cu piele de cea mai înaltă calitate, cu inserții din aluminiu și fibră de carbon. Opțional proprietarul va putea comanda aplicarea numelui său pe tetierele SUV-ului.

Având la bază versiunea de top Autobiography, Range Rover Astronaut Edition va oferi la bord confortul suprem, cât celor din față, atât și pasagerilor spate, împreună cu performanțele maxime livrate de unitățile de propulsie de top din gama Range Rover: versiunea plug-in hybrid P400e cu 404 CP la activ, capabilă să circule în regim 100% electric până la 42 km, fie benzinarul de top P525 V8 de 5.0 litri.
Range Rover Astronaut Edition este un SUV cu adevărat exclusiv – ediția specială va putea fi achiziționată doar de membrii comunității Future Astronauts a celor de la Virgin Galactic.
0
1,530
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!