Tunerii de la Delta 4x4 au transformat pick-up-ul Volkswagen Amarok într-un monstru de offroad

Atelierul german de tuning Delta 4x4 prezintă un pachet de modificări pentru Volkswagen Amarok. În urma modificărilor, pick-up-ul german va fi mai capabil pe teren accidentat și va primi un aspect mai impunător, iar tunerii promit și un preț relativ accesibil pentru setul de îmbunătățiri, disponibil pentru toate versiunile Amarok, indiferent de motorizare.
Pachetul de modificări, dedicat offroad-ului, include aripi față și spate evazate, ce aduc un surplus de 200 mm în lățime, ce atinge acum 2,154 mm. Pick-up-urile modificate vor avea o caroserie bicoloră (la alegere), o bară de protecție metalică adițională în față, și blocuri optice adiționale de tip LED, montate pe bara de protecție față și pe plafon. Pe lângă toba de evacuare de la posterior, tunerii germani au oferit alte două tobe duble de evacuare, montate pe partea inferioară a pragurilor laterale.
Capacitățile în offroad sunt îmbunătățite grație celor 100 mm adăugați pentru garda la sol, înălțimea totală a Volkswagen Amarok constituind acum 2,084 mm. Suspensia a beneficiat de amortizoare noi Bilstein, cu un surplus de 40 mm pentru garda la sol, iar jantele standard au cedat locul unor noi, de 20 țoli, din aluminiu, "încălțate" în anvelope offroad Cooper. Opțional clienții pot opta pentru anvelope offroad Yokohama, la un preț de 4,500 euro.
Prețul modificărilor (cu anvelope Cooper) constituie 8,300 euro. Pachetul este disponibil pentru toate versiunile Volkswagen Amarok, indiferent de motorizare.
0
579
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!