Peugeot va lansa conceptul e-Legend în producție de serie, însă doar cu o condiție

Peugeot a anunțat că este gata să lanseze producția de serie a coupe-ului conceptual e-Legend, însă doar dacă un asemenea model va fi solicitat de potențialii clienți ai mărcii franceze. Inițial modelul a fost gândit strict ca un show-car, care să demonstreze direcția de evoluție a designului și tehnologiile de ultimă generație din dotarea constructorului francez, însă în momentul premierei coupe-ul s-a bucurat de un interes sporit din partea publicului, astfel încât astăzi producția de serie nu este exclusă în totalitate din ecuație.
Într-un interviu pentru Auto Express, cei de la Peugeot au relatat, că în interiorul companiei nimeni nu a anticipat un asemenea succes și interes din partea publicului pentru conceptul e-Legend. După premieră, fanii Peugeot au lansat și o petiție în spațiul web, cu care au cerut lansarea coupe-ului în producția de serie. La ora actuală petiția a colectat circa 60 mii semnături, iar cei de la Peugeot au anunțat, că dacă va fi atins numărul de 500 mii semnături, conducerea va analiza posibilitatea lansării pe piață a unui model de serie, construit pe baza lui e-Legend.
Peugeot e-Legend este propulsat de un motor electric cu 462 CP la activ, alimentat de la o baterie de 100 kWh, situată în podeaua coupe-ului, ce oferă o autonomie de aproape 500 km. Cu acest motor e-Legend poate accelera până la 100 km/h în mai puțin de 4 secunde. Conceptul include un sistem de pilot automat care, odată activat, "ascunde" automatizat volanul în planșa de bord, pentru o ambianță interioară cât mai confortabilă pentru cei de la bord.
1
536
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!