(VIDEO) Conceptul Audi e-tron GT își face apariția într-un spot publicitar haios alături de Spider-Man

Audi ramâne în continuare partenerul de încredere al companiei Marvel Studios. După ce și-au făcut apariția în mai multe filme anterior, inclusiv Avengers și Iron Man, automobilele Audi vor sprijini și personajul Peter Parker, interpretat de Tom Holland, în noua peliculă Spider-Man: Far From Home, ce va debuta în cinematografe în luna iulie a acestui an.
Germanii au publicat un scurt teaser-trailer în care Peter Parker apare cu prietenul său Ned la volanul conceptului Audi e-tron GT. Clipul vine să promoveze noul film, ce va debuta în iulie, dar și parteneriatul îndelungat dintre Marvel Studios și Audi. Secvența video respectivă nu va fi inclusă în varianta finală a filmului Far From Home, însă modelele germane își vor face cu siguranță apariția în film în diverse scene.
Audi e-tron nu apare pentru prima dată în cadrul filmelor Marvel – cea mai recentă apariție a fost în filmul Avengers: Endgame, unde conceptul electric era utilizat de Tony Stark, Iron Man, interpretat de Robert Downey Jr.
0
1,489
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!