Dedicat fanilor: Lexus prezintă conceptul de offroad GXOR, dezvoltat pe baza SUV-ului GX

Lexus prezintă în premieră noul concept GXOR, dedicat fanilor offroader-ului de lux GX. Denumirea GXOR este, de altfel, oficial înregistrată de societatea fanilor Lexus GX 470, și este interpretată ca GX OffRoad. Special pentru societatea respectivă niponii au și creat un offroader special pe baza lui GX.
Conceptul Lexus GXOR se distinge cu o suspensie revizuită, cu componente originale și amortizoare furnizate de Icon, ce rezultă într-o gardă la sol mai mare cu până la 60 mm comparativ cu modelul standard. Jantele speciale au fost preluate de la divizia de performanță F-Sport și "încălțate" în anvelopele de offroad General Tire cu dimensiuni de 275/70 R18. Partea inferioară este acoperită cu un scut de protecție și praguri laterale fortificate, pentru escapade îndrăznețe pe teren accidentat.
Partea frontală a beneficiat de o bară de protecție fortificată cu un troliu integrat Warn 9.5 XPS, iar pe montantul față dreapta a fost atașată toba sistemului de admisie, astfel încât conceptul va fi capabil să cucerească și vadurile mici din cale. În compartimentul dedicat bagajelor au fost incluse spații de depozitare amenajate și o combină frigorifică National Luna, alimentată de la sistemul de baterii solare de 160 wați, montat pe plafonul offroader-ului.
Niponii nu au oferit informații despre prețul modificărilor aplicate, dar nici despre planurile de a oferi un asemenea pachet de modificări în serie. Deși fanii din cadrul societății GXOR, probabil, ar fi gata să plaseze comenzi pentru un eventual offroader de serie, creat pe baza noului concept.
0
290
GALERIE FOTO (24 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!