BMW prezintă versiunea actualizată a uneia dintre cele mai solicitate hibride din gama sa - 225xe Active Tourer

Monovolumul plug-in hybrid BMW Seria 2 Active Tourer a beneficiat de actualizări cu surplus de autonomie! După monovolumele Seria 2 au primit un facelift de mijloc de carieră anul trecut, acum bavarezii au pregătit modificări consistente pentru substratul tehnic a versiunii electrificate Active Tourer – unul dintre cele mai solicitate hibride din gamă, după Seria 5 530e.
Sistemul hibrid de propulsie a rămas neschimbat – monovolumul hibrid utilizează în continuare benzinarul cu 3 cilindri de 1.5 litri, acompaniat de motorul electric, însă bavarezii raportează o capacitate mai mare a bateriei care și-a păstrat între timp dimensiunile. Creșterea de la 7.7 la 10 kWh a dus la o creștere a autonomiei de până la 25%, de la 45 la 57 km în regim 100% electric. Totodată, autonomia mai mare în regim electric a dus și la o medie globală mai mică de consum de combustibil, de la 2.5 litri la 1.9 litri la fiecare 100 km parcurși.
Cu un asemenea consum și autonomie lăudabile, BMW Seria 2 Active Tourer plug-in hybrid poate surprinde cu timpi de accelerație uimitoare în segment. Grație puterii de 224 CP și 385 Nm de care dispune sistemul de propulsie hibrid, monovolumul poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 6.7 și poate atinge o viteză maximă de 202 km/h.
0
1,580
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!