Opel anunță premiera unui model electrificat pentru Salonul Auto de la Frankfurt

Opel pregătește o ofensivă în segmentul modelelor electrice și hibride – după ce a prezentat versiunea 100% electrică a noii generații Corsa, care urmează să se lanseze pe piață în viitorul apropiat, germanii pregătesc suplinirea propriei game de modele electrificate cu un nou model misterios. Deocamdată, însă, germanii nu au oferit prea multe informații despre viitoarea premieră.
Anunțul premierei a fost făcut pe contul de Twitter a constructorului german. Opel a publicat o singură imagine și a anunțat data premierei, însă nu a specificat denumirea și statutul modelului – concept sau model de serie. Imaginea sugerează, însă, că acesta va fi un hatchback sau un crossover compact. Presa occidentală anticipează că germanii planifică premiera versiunii de serie a conceptului GT X Experimental, conceptul care a anticipat evoluția designului viitoarelor modele din gamă.

Conceptul se va alătura modelelor actualizate Astra, Grandland X și noii generații Corsa în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, ce-și va deschide porțile în luna septembrie a acestui an.
0
362
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!