Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Salonul Auto de la Detroit va fi transformat într-un spital! Expoziţia va fi anulată complet în acest an

30 Martie 2020 - 09:18
Denis Godorozea
Pandemia de coronavirus Covid-19 atacă dur SUA — ţara nord-americană a depăşit simţitor China cu numărul infectaţilor şi din acest caz sistemul medical este în pragul unui colaps, or locurile prevăzute în spitale nu sunt suficiente pentru a face faţă pandemiei. Astfel, autorităţile au decis deschiderea unor spitale improvizate, unul dintre care va fi deschis în TCF Center, în holurile căruia anii precedenţi avea loc Salonul Auto de la Detroit.
Astfel, TCF Center va fi echipat corespunzător şi utilizat în calitate de un spital improvizat pe un termen de cel puţin 6 luni, ceea ce înseamnă că evenimentul auto planificat la Detroit pentru luma mai a acestui an va fi anulat complet. De menţionat, că cel mai probabil evenimentul de la Detroit ar fi amânat sau anulat în acest an în legătură cu pandemia de coronavirus. Anterior, cu decizii similare pentru a preveni răspândirea infecţiei au venit organziatorii expoziţiilor auto de la Geneva, Beijing şi New York.

La ora actuală în întreaga lume au fost înregistrate oficial 722,486 cazuri de infectare cu coronavirus Covid-19. Pandemia a provocat 34,012 decese în 2020 ţări. În SUA au fost confirmate până acum 143,075 cazuri şi peste 2,500 decese. În Moldova în seara zilei de 29 martie 2020 numărul total de persoane infectate a ajuns la 263. Pandemia a provocat în ţara noastră 2 decese.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter