(VIDEO) Noua generaţie Hyundai Elantra se pregăteşte de debut! Constructorul mai promite o revoluţie

11 Martie 2020, 16:31
Denis Godorozea
Elantra este unul dintre cele mai populare modele din portofoliul Hyundai. Compacta şi-a făcut apariţia în gamă la începutul dezvoltării Hyundai ca brand global, fiind printre primele modele comercializate pe pieţele din întreaga lume. Chiar şi aşa, sud-coreenii nu se tem să experimenteze cu designul maşinii, astfel încât fiecare generaţie nouă se distinge mult de cea precedentă din punct de vedere stilistic. O nouă revoluţie este pregătită pentru noua Elantra, care se pregăteşte de debut.
Deocamdată Hyundai a publicat un scurt teaser video şi câteva imagini cu exteriorul şi interiorul maşinii. Elantra va primi un design complet revizuit, cu blocuri optice modificate şi o siluetă mai dinamică. Maşina va fi oferită în continuare în caroserie de tip sedan, or rolul hatchback-ului în segmentul respectiv a fost preluat de compacta i30.
Aspectul exterior al noii Elantra poate fi văzut în întregime în materialul video de mai jos. Premiera celei de-a şaptea generaţie este programată pentru 17 martie. Precedentele şase generaţii Elantra au fost comercializate la nivel global într-un număr de aproape 14 milioane unităţi, iar noua generaţie are misiunea de a îmbunătăţi poziţiile modelului pe piaţă.
0
2,069
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!