Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doar 8 vor fi produse: Mansory prezintă SUV-ul exclusiv Rolls-Royce Cullinan Coastline

7 Aprilie 2020 - 18:29
Denis Godorozea
Atelierul Mansory a dezvăluit un nou proiect de tuning pe baza SUV-ului Rolls-Royce Cullinan. Pachetul exclusivist va include doar 8 modele originale, iar pentru a intra în posesia acestei bijuterii viitorii clienţi vor scoate bani grei din buzunar. Ce modificări au pregătit tunerii germani?
Pentru a-i oferi un aspect exterior original, Mansory au modificat marea majoritate a elementelor de caroserie, inclusiv barele de protecţie, aripile şi eleronul montat pe partea de sus a hayonului. În rezultat Cullinan a căpătat un aspect mai agresiv, fără îndoială, dar se pare că designerii de la Mansory nu au depăşit limita şi SUV-ul britanic este la fel de graţios, precum cele de serie. Aspectul exterior mai este condimentat de jantele originale de 24 ţoli.
Se pare că absolut toate materialele de la bord au fost modificate — habitaclul a fost retapisat cu piele fină de culoare albastru-torcoaz, care se regăseşte acum şi pe plafonul maşinii. Până şi compartimentul destinat bagajelor este acoperit cu piele, iar tunerii mai oferă şi o serie de accesorii originale care să se combine cu noul limbaj stilistic, printre care şi un scaun pentru copii de aceeaşi culoare.
Nu a fost neglijat nici substratul tehnic — propulsorul V12 de 6.75 litri a indică un surplus de putere de 40 CP şi 100 Nm, fiind capabil să dezvolte acum 711 CP şi 950 Nm. Tunerii nu au anunţat caracteristicile dinamice cu care se impune Cullinan Coastline, dar au dezvăluit preţul bijuteriei — 785,000 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (14 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter