Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Noua generaţie Opel Mokka va fi un electromobil! SUV-ul se pregăteşte de debut

22 Aprilie 2020 - 11:54
Denis Godorozea
Opel pregăteşte debutul noii generaţii Mokka. Cu această ocazie germanii au publicat un prim teaser video, care dezvăluie şi un detaliu foarte important — pentru prima dată crossover-ul compact va avea o versiune 100% electrică. Bineînţeles, însă, maşina nu va aduce prea multe picanterii revoluţionare, or substratul tehnic este bine cunoscut după compactele franceze şi noul Corsa-e.
Precum şi Corsa, cu care noul Mokka va împarte platforma modulară franceză CMP, noul Mokka va fi oferit cu motorizări clasice cu combustie internă, dar şi cu o variantă 100% electrică, în premieră pentru crossover-ul compact german. Premiera maşinii va avea loc până la finalul acestui an, iar livrările vor demara la începutul anului 2021.

Primul teaser oficial nu este prea informativ şi doar prezintă silueta maşinii şi sugerează că aceasta va avea o variantă electrică. Ei bine, cel mai probabil substratul tehnic în acest caz va fi moştenit în proporţie de 100% de la Opel Corsa-e şi Peugeot e-208/e-2008. Asta înseamnă că Mokka va fi echipat cu un singur motor electric, situat pe puntea faţă, capabil să dezvolte 136 CP şi 260 Nm. Motorul va fi alimentat de la un set de baterii de 50 kWh, ce promite pentru crossover-ul francez, de exemplu, o autonomie de 310 km, calculată conform standardului WLTP.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter