Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Skoda Octavia Combi, ediţie finală la preţ special în Moldova

26 Mai 2020 - 15:48
Redacţia PiataAuto.md
Să vă spunem un mic secret al lumii auto: cele mai avantajoase oferte pentru automobile noi se întâmplă la sfârşitul de carieră a modelelor! Anume atunci producătorul, după ce a asamblat şi vândut milioane de exemplare, e dispus să încheie o poveste de succes cu ediţii finale, oferite la preţuri incredibil de avantajoase, pe fundalul aşteptatului debut al unei noi generaţii.
Aşa se întâmplă acum şi în showroom-ul Skoda Moldova. Noua generaţie Octavia a fost arătată online şi ştim cu toţii că va ajunge şi-n saloanele auto în următoarele luni. Dar până atunci, generaţia de Octavia care-şi încheie cariera vrea să-şi cucerească fanii cu o ediţie de adio, oferită la preţ imbatabil. O ediţie finală, limitată în numărul de exemplare. Perfectă pentru cei ce vor să obţină mai mult pentru investiţii mai mici, şi s-o facă la momentul potrivit!

Mai exact, ediţia finală poartă denumirea de Skoda Octavia Drive 125, cifra de 125 venind de la cei 125 de ani pe care-i aniversează marca cehă în acest an. Sunt disponibile două nivele de dotări — Drive 125 şi Drive 125 XL, ultimul nivel fiind ceva mai generos.

Ediţia finală e disponibilă cu două motorizări — 1.4 TSI de 150 CP şi 2.0 TDI de 150 CP — prima motorizare putând fi cuplată doar cu cutie automată DSG, cea de-a doua fiind disponibilă atât cu cutie manuală, cât şi automată DSG.
Partea cea mai interesantă vine de la pachetul de opţiuni pe care-l include ediţia specială, în cele două dotări. Pe site-ul celor de la Skoda puteţi găsi lista completă de opţiuni incluse pentru ambele versiuni speciale, dar cert e faptul că puteţi face o economie substanţială la aceste ediţii de adio, între 1,100 şi 3,000 euro! Preţurile promoţionale de achiziţie ale celor două versiuni speciale se curpind între 19,400 euro şi 24,070 euro.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter