Cât costă acum un Mercedes-Benz E-Class W211 în versiune de top cu parcurs minim la bord?

26 Mai 2020, 17:01
Denis Godorozea
Un exemplar extrem de bine păstrat şi în stare tehnică excepţională de Mercedes-Benz E 500 a fost plasat în vânzare pe un site german. Sedanul produs în 2002 este într-o interpretare de top, cu mai multe opţionale incluse şi un parcurs de mai puţin de 30,000 kilometri. Cât costă visul pasionaţilor auto de acum un deceniu şi jumătate?
Versiunea E 500 este printre cele de top disponibile pentru E-Class în generaţia W211, bineînţeles cu excepţia celor semnate de AMG. În această interpretare sedanul german are sub capotă benzinarul M 113 E50, un V8 de 5.0 litri, aspirat natural, capabil să dezvolte 306 CP şi 460 Nm, cuplul maxim fiind transmis exclusiv punţii spate. În astfel de condiţii, sedanul poate accelera până la 100 km/h în doar 6.0 secunde şi să atingă viteza maximă de 250 km/h, limitată electronic.
În această interpretare E 500 Avantgarde sedanul german vine şi cu un set generos de echipamente, marea parte dintre care sunt incluse standard. Printre acestea se enumeră habitaclul tapisat cu piele de cea mai înaltă calitate disponibilă în acei ani, suspensie pneumatică AIRMATIC cu gardă la sol ajustabilă, scaune cu încălzire şi ventilare, dar şi sisteme de asistenţă pentru şofer, precum senzorii de parcare faţă şi spate şi un cruise control.
Exemplarul din imagini a fost extrem de bine păstrat şi este într-o stare tehnică perfectă. Vânzătorul declară că maşina nu a participat în accidente, iar caroseria nu prezintă semne vizibile de uzură. Odometrul indică acum un parcurs de 27,486 kilometri, iar preţul este chiar justificat pentru o astfel de bijuterie de vis — 13,000 euro.
1
25,299
GALERIE FOTO (14 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!