Au vrut să testeze maşina dar au distrus-o la doar câţiva metri de showroom. Drama unei Toyota Supra

16 Iunie 2020, 14:29
Denis Godorozea
Un caz dramatic dar extrem de stupid a avut loc în SUA — doi tineri au preluat o Toyota Supra pentru un test drive, dar în scurt timp au distrus-o complet. Culmea este că accidentul s-a produs la doar câţiva metri de showroom, iar impactul a fost suficient de puternic încât să distrugă în totalitate maşina! Supercarul japonez nu va mai putea fi reabilitat (cel puţin în SUA).
Cazul a avut loc la New-York. Poliţia urmează încă să stabilească toate circumstanţele accidentului. Potrivit relatărilor angajaţilor showroom-ului, cei doi tineri de la bordul Toyota Supra nu s-au ales cu traumatisme şi sunt bine, însă alte date arată că şoferul nu a fost capabil să părăsească individual maşina deteriorată şi a avut nevoie de ajutorul serviciilor de urgenţă.
Deocamdată nu se cunoaşte suma pagubei, dar se pare că exemplarul din imagini este într-o interpretare de top, cu un preţ ce poate ajunge şi la 70,000 dolari în SUA. Deocamdată nu se cunosc circumstanţele accidentului, dar cel mai probabil şoferul nu a făcut faţă puterii şi a pierdut controlul volanului. Maşina a fost proiectată într-un copac, iar în accident nu au participat şi alte mijloace de transport.
0
2,364
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!