Tupeu fără limite: un bărbat din România a venit BEAT să susţină examenul auto

22 Iunie 2020, 12:59
Denis Godorozea
Tupeu fără limite în România: un bărbat a venit să susţină examenul auto... în stare de ebrietate alcoolică! Cazul incredibil a avut loc în Brăila vineri, 19 iunie. Pentru o asemenea gafă lipsită de bunul simţ, însă, se pare că bărbatul nu se va alege nici măcar cu o sancţiune, ba chiar va avea posibilitatea să susţină ulterior examenul auto.
Bărbatul de 42 ani urma să susţină proba practică pentru obţinerea permisului de conducere în acea zi, însă examinatorii au observat miros de alcool de la candidat şi au decis să-l conducă la sediul de Poliţie pentru a-l supune testului de alcoolemie. Aparatul a indicat o concentraţie de vapori de alcool în aerul expirat de bărbat de 0.45 mg/l.

În consecinţă, bărbatul a fost respins de la susţinerea probei practice, dar se pare că se va putea reprograma din nou pentru a susţine examenul în mod obişnuit, de parcă ar fi picat examenul. Totodată, acesta nu s-a ales cu vreo sancţiune din partea poliţiei, or nu a ajuns să conducă maşina în stare de ebrietate.
0
1,939
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!