(VIDEO) Atunci când uiţi să tragi frâna de mână în pantă, se dezlănţuie haosul

15 Iulie 2020, 09:16
Redacţia PiataAuto.md
Un caz bizar s-a întâmplat câteva zile în urmă în Rusia, în republica Başhorostan, numtă şi Bashkiria, care face parte din componenţa sa.

Un şofer n-a reuşit să urce o pantă de pe malul unui lac şi s-a oprit în vârful ei. I-a venit ideea de a face o întoarcere, a virat niţel maşina şi a vrut să estimeze din exterior mai bine împrejurimile. Din fericire, fiul său ieşise din maşina. Din păcate, însă, a ieşit şi tatăl şofer, fără a se asigura că are frâna de mână trasă bine.
În rezultat, maşina a rulat un pic înapoi, trecând peste picioarele şoferului, apoi s-a întors şi a luat-o la vale, îndreptându-se în viteză spre un grup de turişti cu corturi. Cei de sus au început a striga pentru a-i atenţiona pe turişti şi doar o minune a făcut ca maşina dezlănţuită să nu strivească nici un om. A lovit doar o maşină. Tot haosul a fost surprins în video-ul de mai jos.

Poliţia a venit la faţa locului ulterior. Şoferul vinovat nu era în stare de ebrietate. Era doar un novice la volan şi uitase să tragă frâna de mână.
0
50,607
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!