Accident cumplit la Rezina: un copil de 6 ani, decedat într-un VW care a ieşit de pe carosabil

23 August 2020, 17:18
Redacţia PiataAuto.md
Un accident cumplit s-a produs astăzi după amiază pe traseul R20 din raionul Rezina. Un Volkswagen Touareg, condus de un şofer de 37 de ani, e ieşit de pe carosabil şi s-a tamponat violent într-un copac de pe marginea drumului, după ce şoferul ar fi adormit la volan, conform informaţiilor preliminare.

În urma impactului violent, un copil de 6 ani, care se afla în vehicul, a decedat, iar un alt copil a fost spitalizat cu traume.
Deocamdată nu cunoaştem alte detalii, dar, dată fiind natura impactului şi copii care au avut de suferit cel mai mult, bănuim că aceştia NU purtau centura. Am solicitat deja informaţii adiţionale de la ofiţerul de presă al poliţiei şi vom reveni cu precizările de rigoare.

UPDATE 19:07:

Noi informaţii de la poliţie: în SUV-ul accidentat se aflau 4 persoane, şoferul, soţia acestuia, copilul de 6 ani şi un alt copil de 1 an. Şoferul a adormit la volan, asta fiind cauza accidentului. Copilul în vârstă de 6 ani a decedat la faţa locului, până la venirea ambulanţei. Soţia şi copilul de 1 an au fost preluaţi de medici în stare gravă, cu diferite leziuni corporale.

Şoferul a fost testat alcoolscopic şi proba a indicat o alcoolemie de 0.00 mg/l în aerul expirat.

Despre purtarea centurii de siguranţă a ocupanţilor, la moment poliţia nu poate comunica nimic, întrucât la sosirea salvatorilor toţi cei din maşină erau deja ieşiţi / scoşi din autoturism. Se va efectua expertiza medico-legală, după care poliţia a promis să revină cu noi informaţii către redacţia noastră.

Sursa foto: Telegram / Ungureanu_112
0
4,166
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!