(VIDEO) Experiment nebun: impact cu un stâlp pentru un UAZ Patriot modern! În ce stare e maşina după asta?

6 August 2020, 16:31
Redacţia PiataAuto.md
Ei bine, multe maşini din Rusia merită criticate pe bună dreptate pentru siguranţa precară, dar UAZ-urile au şi o legendă admirabilă în spate, prin care capacităţile lor sporite de offroad ne pot face să le iertăm multe alte neajunsuri.
UAZ are şi modele mai moderne, care păstrează mult din substratul tehnic al predecesorilor săi. Cel mai popular model modern al celor de la UAZ e offroader-ul mai civilizat Patriot.

Unul din cele mai populare canale de YouTube din Rusia a făcut un experiment nebun cu un asemenea UAZ Patriot. Protagonistul a achiziţionat un Patriot la mâna a doua, în stare bună, şi i-a organizat un soi de crash test lateral cu un stâlp. Primele două tentative n-au prea reuşit, însă, în a 3-a încercare viteza a fost suficient de mare pentru un impact într-atât de puternic, încât UAZ-ul a răsturnat şi stâlpul.

Surprinzător, dar maşina nu s-a deformat mult. Chiar şi cadrul dur din scheletul său părea intact! Mai mult ca atât, la final maşina a reuşit să pornească şi să plece pe propriile roţi. Vedeţi totul în video-ul de mai jos!
0
2,995
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!