(VIDEO) Incredibil: cum se răzbună mecanicii pe un client care nu a acceptat servicii suplimentare

25 August 2020, 11:36
Denis Godorozea
Un caz incredibil a fost surprins în cadrul unui serice auto oficial Honda din oraşul San Antonio, SUA. Un client s-a pomenit înjurat şi reţinut intenţionat de angajaţii service-ului, doar pentru că a refuzat serviciile suplimentare oferite de angajaţi în schimbul unui schimb banal de ulei în motor. Atitudinea exagerat de arogantă a fost surprinsă, însă, de camera de bord a maşinii clientului, care a înregistrat conversaţia celor doi mecanici, iar în scurt timp înregistrarea a devenit virală în mediul online, creând bătăi de cap service-ului.
Cazul a fost raportat de Gabriel Rendon, un tânăr posesor de Honda din San Antonio. Într-o bună zi acesta a mers la un service oficial din apropiere pentru un schimb de ulei în motor, procedura de câteva minute la preţ de aproximativ 30-40 dolari. Angajaţii service-ului, însă, s-au oferit să producă o deservire mai avansată a maşinii, în special să schimbe uleiul în sistemul de frânare şi bateria. Rendon a refuzat oferta, insistând că are nevoie doar de schimbul unui ulei.
Reprezentanţa Northside Honda, unde a avut loc incidentul

Mare i-a fost uimirea, când angajaţii service-ului i-au dat un cont de 480 dolari, pentru schimbul de ulei şi... a bateriei! Iar asta chiar dacă clientul a refuzat procedura! Fireşte, Gabriel Rendon a cerut să-i fie înlocuită bateria pe cea originală. Angajaţii nu au avut decât să se conformeze cerinţelor clientului, dar au decis să se răzbune în proces. Rendon a lăsat, însă, camera de bord pornită, iar dispozitivul a înregistrat ulterior comportamentul arogant al mecanicilor şi infuriile aduse la adresa clientului. Mai mult de atât, pentru un schimb banal al bateriei mecanicii au reţinut maşina timp de o oră!
1
2,839
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!