(VIDEO) Şofer de microbuz, cu 14 pasageri la bord, prins în stare de ebrietate în raionul Cahul

2 Octombrie 2020, 14:27
Denis Godorozea
Un caz şocant a fost raportat astăzi de INSP — în apropiere de satul Lebedenco din raionul Cahul a fost stopat un şofer de microbuz în stare de ebrietate, ce transporta al bord 14 pasageri. Inspectorii au depistat nereguli în procesul de verificare a actelor şi astfel au decis să supună şoferul testului alcoolscopic.
Şoferul a fost stopat în seara zilei de ieri de un echipaj din cadrul Direcţiei patrulare Sud pentru verificarea respectării măsurilor de protecţie impuse de către Comisia naţională extraordinară de sănătate publică în contextul situaţiei pandemice din ţară. La bordul maşinii, pe lângă şofer, se mai aflau alte 14 persoane, transportate de la locul de muncă spre domiciliu, transportul fiind organizat de angajator.

Şoferul în vârstă de 56 ani, însă, avea semne de stare de ebrietate, potrivit comunicatului oficial publicat de INSP, iar astfel a fost supus unui test cu aparatul Drager. Suspiciunile inspectorilor s-au adeverit, or dispozitivul a depistat o concentraţie de 0.56 mg/l vapori de alcool în aerul expirat de şofer. În consecinţă, inspectorii au ridicat permisul de conducere al şoferului, iar acum instanţa va decide sancţiunea finală. Cei 14 pasageri au fost transportaţi ulterior la destinaţie de un alt şofer.
0
2,998
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!