(VIDEO) Nebunie absolută: cea mai mare motocicletă din lume care sfidează toate normele ecologice

11 Noiembrie 2020, 18:19
Denis Godorozea
Echipa americanului Jim Gesto a dezvăluie creatura lor cu 3 roţi, numită The Tower Trike, care pretinde a fi cea mai mare motocicletă din lume. Acest monstru are la activ o putere nevirosimilă şi sfidează toate normele de poluare. The Tower Trike a fost şi testat pe drumurile publice, iar cât de înfricoşător pare pe drumurile publice în raport chiar şi cu automobilele de serie, vedeţi în clipul video de mai jos.
Bineînţeles, un gigant de asemenea dimensiuni nu ar putea fi stabilit pe doar două roţi. Astfel, inginerii au ales să-l echipeze cu două punţi, cea frontală având două roţi situate aproape una de cealaltă, iar la posterior două roţi mai mari ca şi dimensiuni, amplasate la distanţă precum pe un triciclu. Chiar şi aşa, autorul proiectului îşi numeşte creaţia drept cea mai mare motocicletă din lume. Jim se declară un mare amator de motociclete, obosit să fie intimidat în trafic de vehiculele mai mari când circulă cu o motocicletă clasică. Astfel a luat naştere ideea creării acestui proiect.
Gesto nu a dezvăluit caracteristicile complete puse la dispoziţia monstrului The Tower Trike, dar motorul poate dezvolta un cuplu maxim de 1,490 Nm! Viteza maximă a prototipului constituie 135 km/h, însă o eventuală versiune de serie va putea rula cu până la 160 km/h. Deocamdată nu se cunosc planurile de producţie, însă pe piaţă maşinăria ar putea porni de la 90,000 dolari americani.
0
6,740
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!