Noua generaţie Honda HR-V vine în februarie cu două motoare electrice şi benzinar ca range extender

18 Ianuarie 2021, 11:06
Denis Godorozea
Honda anunţă premiera noii generaţii a crossover-ului compact HR-V. Modelul va debuta în premieră mondială în 18 februarie 2021 şi va beneficia pentru prima dată de sistemul e:HEV. Motorizarea hibridă numită pe drept una electrică cu motor cu ardere internă pe post de range extender, or HR-V va dispune de un sistem ceva mai avansat.
Parte a planului Electric Vision, Honda HR-V de generaţie nouă se va alătura viitoarei game complet electrificate a constructorului japonez în Europa. Deocamdată Honda nu a oferit prea multe detalii tehnice, dar mai devreme cu sistemul e:HEV a debutat compacta urbană Jazz de generaţie nouă. Astfel, precum şi în cazul hatch-ului, noul SUV va fi echipat cu două motoare electrice, care vor mai fi acompaniate de un motor pe benzină, cel mai probabil fiind vorba de aceeaşi unitate de 1.5 litri. Mai mult ca atât, japonezii promit că această motorizare va fi inclusă standard din nivelele incipiente de echipare.
Honda SUV e:concept

Nu cunoaştem cum va arăta noul crossover, or japonezii au publicat o singură imagine cu viitorul model, mai puţin informativă. Dar din ceea ce putem vedea în partea posterioară, se pare că designerii s-au inspirat inclusiv de la conceptul SUV e:concept, prezentat în septembrie 2020. Cel puţin, HR-V va avea o siluetă mai dinamică cu montanţi spate înclinaţi, precum pe SUV-urile Coupe contemporane.
0
1,100
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!