A luat un taxi să parcurgă 8,265 km pentru că se teme de zboruri. Cât l-a costat călătoria?

12 Februarie 2021, 13:24
Denis Godorozea
Un taximetrist din Rusia a relatat despre cel mai neobişnuit client din cariera sa — un bărbat a solicitat o călătorie din Moscova până în... Habarovsk! Asta înseamnă o distanţă totală de aproximativ 8,265 kilometri. Din fericire pentru pasagerul ce suferă de frică de zboruri, taximetristul nu a renunţat la comandă.
Imagine simbol

Cele mai optimiste calcule, conform Google Maps, arată că o asemenea călătorie cu automobilul ar dura 108 ore sau 4.5 zile, însă asta fără opriri pentru odihnă şi cu viteză medie constantă, fără a ţine cont de drumurile aflate în stare deplorabilă în zonele din estul Rusiei. Fireşte, călătoria a durat ceva mai mult şi a costat enorm.
Traseul Moscova — Habarovsk în Google Maps

Potrivit taximetristului, pentru această călătorie aventuroasă clientul a avut de achitat 250 mii ruble ruseşti, echivalentul a 2,780 euro. În drum cei doi au avut mai multe opriri pentru odihnă şi mâncare, iar cel de pe bancheta spate nu ezita să se relaxeze cu băuturi alcoolice în drum. Ajuns în Habarovsk, taximetristul din Moscova a activat timp de câteva zile în oraşul estic, fiind în căutarea unui călător înapoi spre capitală. Dar, din nefericire, nu cunoaştem dacă a reuşit să mai găsească un aventurier precum cel care l-a adus în Habarovsk.
0
3,614
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!