Neglijenţa unui singur angajat de uzină a rezultat într-un recall de 400 automobile pentru Subaru

4 Februarie 2021, 14:18
Denis Godorozea
Subaru anunţă startul unei campanii de rechemare în service pentru 383 unităţi Impreza şi Outback, produse în SUA, la care a fost depistat un defect de uzină mai puţin specific. Culmea este că defectul a fost cauzat nu de vreo eroare de proiectare sau din cauza componentelor de proastă calitate, ci de neglijenţa unui singur angajat al uzinei americane.
Toate unităţile rechemate de constructorul japonez pentru înlăturarea defectului au fost produse pe parcursul lunii decembrie 2020. Potrivit comunicatului, defectul a fost depistat la nivelul cutiilor cu variaţie continuă, instalate pe Impreza şi Outback, mai exact în conexiunea levierului din habitaclu cu cutia propriu-zisă. Din cauza unui angajat neglijent, care nu a strâns suficient de mult piuliţa fixatoare a cablului de conexiune la interiorul cutiei. Deocamdată nu au fost raportate careva incidente din cauza defectului, dar cei de la Subaru consideră că cutia ar putea funcţiona incorect din cauza acestei gafe, ceea ce va duce la defecte grave în proces de exploatare.
Ancheta desfăşurată de conducerea uzinei a depistat că angajatul nepăsător a participat la asamblarea a 91 automobile în perioada 14 — 21 decembrie 2020, însă pentru a preveni erori şi defecte la alte modele produse în această perioadă a fost luată decizia de a rechema toate cele 383 unităţi Outback şi Impreza. Comunicatul nu a inclus informaţii despre cariera şi soarta ulterioară a angajatului. :)
0
1,954
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!