Noi informaţii de la poliţie despre cazul şoferului care a purtat ieri doi pietoni pe capotă în Chişinău

3 Februarie 2021, 12:34
Redacţia PiataAuto.md
Opinia publică a fost consternată ieri de un caz cu totul ieşit din comun, când doi dintre activiştii care luptă cu parcările ilegale din Chişinău au fost luaţi pe capota unui autoturism, iar şoferul acestui a accelerat şi a traversat întreaga intersecţie a bulevardului Dacia cu strada Cuza Vodă cu aceşti doi pietoni pe capotă, dezvoltând viteze periculoase şi punându-le viaţa în pericol.
Astăzi am obţinut noi informaţii de la poliţie despre deznodământul cazului de ieri. Şoferul a fost identificat la scurt timp, acesta dovedindu-se a fi un bărbat în vârstă de 74 de ani din Chişinău. Acesta a fost escortat la inspectoratul de poliţie Botanica imediat după incident, acolo fiind conduşi şi pietonii implicaţi.

În rezultatul analizei circumstanţelor cazului de ieri, şoferului i-a fost deschis dosar penal, acesta fiind cercetat prin prisma articolul 287 din codul penal, care se referă la huliganism. Acest articol prevede o amendă în mărime de la 27,500 la 52,500 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 ore, sau chiar închisoare de până la 3 ani.

În acest moment, şoferul este cercetat penal în stare de libertate.
0
1,484
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!