Un tanc a cauzat un accident rutier în Rusia, chiar dacă a fost încărcat pe platformă în acel moment

5 Aprilie 2021, 18:03
Denis Godorozea
Un nou accident cu implicarea unui tanc militar a avut loc în Rusia. De această dată, tancul a provocat impactul chiar dacă nu a fost condus de cineva, ci transportat de un camion pe platformă. Cauzele urmează să fie stabilite de poliţie, iar anchetei se pare că s-au alăturat şi forţele armate.
Accidentul neobişnuit a avut loc pe o şosea din regiunea Novosibirsk din Rusia. Potrivit informaţiilor preliminare obţinute de presa locală, tancul aparţine unui muzeu şi nu se află în dotarea forţelor armate ale Rusiei. Nu se cunoaşte, însă, unde a pornit camionul cu tancul încărcat pe platformă. Accidentul a fost neaşteptat şi probabil inevitabil pentru ambii şoferi implicaţi, or la un moment dat tunul tancului s-a rotit spontan şi a accidentat remorca unui alt camion, transportator de mărfuri, implicat în trafic.
Nimeni nu a avut de suferit în urma impactului, însă remorca celui de-al doilea camion, ce a avut de suferit în urma contactului cu tunul de tanc, va avea nevoie de reparaţii pentru a putea continua activitatea.
0
667
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!