Astă-noapte în Chişinău au început a fi aplicate marcaje rutiere pe principalele artere, dar cu vopsea simplă

26 Mai 2021, 08:38
Redacţia PiataAuto.md
Primarul Chişinăului, Ion Ceban, a anunţat că astă-noapte în capitală au început a fi aplicate multaşteptatele marcaje rutiere, începându-se cu principalele artere, precum bulevardul Ştefan cel Mare şi Negruzzi, după care se va trece şi la aleile secundare.
Marcajul va fi realizat cu vopsea acrilică simplă, nu cu plastic rece. Menţionăm asta pentru că acum două săptămâni se anunţase despre marcarea trecerilor de pietoni cu plastic rece pe acelaşi bulevard Ştefan cel Mare, dar se pare că acel material a fost rezervat doar câtorva treceri lângă primărie, în timp ce celălalt marcaj va fi făcut cu vopsea simplă, or, în pozele publicate azi noapte de primar sunt surprinse şi lucrări la aplicarea vopselei pe treceri de pietoni.
De asemenea, în Chişinău încă mai persistă problema lipsei de asfalt cald, din cauza unui blocaj birocratic, fapt care îi face pe cei din primărie să astupe gropile cu injectare cu amestec de asfalt şi prundiş. Aşadar, cel mai probabil, marcajul va fi aplicat şi pe arterele cu carosabil imperfect, reparaţia căruia întârzie din cauza problemei sus-menţionate.
0
1,219
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!