Noua generaţie Dacia Logan ajunge în serviciul poliţiei din Moldova

28 Mai 2021, 16:02
Redacţia PiataAuto.md
Deşi Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova încă nu a venit cu un anunţ oficial în acest sens, primele exemplare ale noii generaţii Dacia Logan urmează a fi înrolate în curând în serviciul poliţiei din Republica Moldova.
Astăzi pe străzile capitalei a fost surprins unul din exemplarele din prima partidă, în timp ce era transportat pentru înmatriculare şi echipări finale. Cel mai probabil, după ce întreaga partidă de automobile va fi înmatriculată şi gata de acţiune, va urma şi o inaugurare cu un anunţ oficial din partea Ministerului de Interne. Exemplarul surprins acum în imagine e destinat Inspectoratului de Poliţie Ialoveni, deci nu va fi o maşină de patrulare a INSP.

Poliţia din Moldova a mai folosit şi anterior modele Dacia Logan şi Duster în dotarea sa, un număr mare fiind încă active pe drumurile ţării, atât ca echipaje de patrulare pe drumurile ţării, cât şi în alte subdiviziuni ale poliţiei. Pe lângă modele Dacia, poliţia din Moldova mai utilizează exemplare Skoda Rapid şi Octavia, dar şi anumite modele Peugeot în scopuri speciale, mai ales ca laboratoare mobile.

Sursa foto: Facebook / grupul GBM / Bălăţeanu Mihai
0
1,092
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!