Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Mai bine provoc o tragedie decât să opresc maşina: o urmărire a poliţiei din Moldova a sfârşit cu un accident grav

10 Iunie 2021 - 12:17
Redacţia PiataAuto.md
O urmărire iniţiată ieri seară de poliţiştii din Moldova a sfârşit cu un grav accident, provocat de şoferul fugar. Şoferul unei Toyota a fost prins de radarul poliţiei circulând cu 113 km/h pe un drum local din apropierea satului Mândreşti, raionul Sângerei. Poliţiştii l-au somat să oprească, însă acesta nu s-a conformat şi a accelerat pentru a se face nevăzut.
Poliţiştii s-au luat după el şi a aici a început urmărirea, care a continuat până pe strada Independenţei din oraşul Sângerei. Aici şoferul Toyota a intrat din plin într-o altă Toyota, care era parcată pe marginea carosabilului. Şoferul fugar a fost rănit şi a avut nevoie de internare în spital. Acesta s-a dovedit a fi un locuitor al satului Mereni din Anenii Noi, în vârstă de 60 de ani, care mai era şi în stare de ebrietate, cu o alcoolemie de 0.93 mg/l. Odată ce a fost înconjurat de poliţişti, acesta a declarat: „mai bine provoc o tragedie decât să opresc maşina”, conform celor relatate de INSP.
Acum şoferul e investigat pentru condus în stare de ebrietate avansată, depăşirea vitezei, nesubordonarea la indicaţiile poliţiştilor, precum şi provocarea unui accident rutier.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter