Week-end cu ambuteiaje excepţionale în Chişinău

13 Iunie 2021, 08:06
Redacţia PiataAuto.md
Acest week-end s-a dovedit a fi unul cu ambuteiaje excepţional de mari în Chişinău, mai ales în zona sectoarelor centru şi Buiucani. Dacă într-o zi normală de sâmbătă traficul este relativ mai degajat în capitală, atunci ziua de ieri a însemnat o situaţie nemaivăzută în Chişinău de mult timp
Foto: strada Mihai Viteazu din Chişinău. Poză publicată de Alex Buretz pe Facebook

Cauza acestor ambuteiaje este blocarea intersecţiei cu sens giratoriu de la strada Ion Creangă şi Calea Ieşilor. Aici s-a trecut ieri la aşezarea stratului principal de asfalt, ca parte a reparaţiei capitale a străzii Ion Creangă şi, prin urmare, maşinile au trebuit redirecţionate.
Doar că această intersecţie cu sens giratoriu e una primordială pentru traficul din aceste sectoare din Chişinău, iar toate rutele ocolitoare se pot face doar pe străzi foarte înguste, ceea ce a dus inevitabil la formarea ambuteiajelor kilometrice.
Foto: strada Mihai Viteazu din Chişinău. Poză publicată de Alex Buretz pe Facebook

Poliţia a încercat să dirijeze traficul pentru a-l fluidiza, dar ambuteiajele au fost oricum de calibru imens. Cel mai probabil, această situaţie va continua şi pe parcursul unei părţi a zilei de duminică, întrucât intersecţia părea să mai aibă nevoie de timp pentru ca, după lucrările menţionate, să se poată din nou circula pe carosabilul ei. Prin urmare, vă recomandăm să evitaţi aceste zone şi în ziua de duminică.
0
1,867
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!