Logan MCV revine? Dacia anunţă premiera unui model cu 7 locuri, pentru familii, în septembrie

9 Iulie 2021, 10:22
Denis Godorozea
Dacia anunţă participarea la Salonul Auto de la Munchen şi premiera unui model nou, cu 7 locuri la bord, dedicat familiilor. Debutul oficial în mediul online va avea loc în 3 septembrie, iar maşina va putea fi văzută în cadrul Salonului Auto ce-şi va deschide uşile cu câteva zile mai târziu. Deocamdată, însă, nu este clar despre ce model ar fi vorba, însă putem anticipa că ar fi vorba despre un nou break pe baza Logan, succesor pentru MCV.
Cel puţin asta sugerează prototipurile surprinse ceva mai devreme cu caroseria camuflată pe drumurile publice, în timpul testelor. Nu se cunoaşte deocamdată nici numele noului model, dar cert este că acesta va împărţi substratul tehnic cu noile generaţii Logan şi Sandero, urmând a fi un soi de break pe baza Logan, cu 3 rânduri de scaune la bord. Caroseria maşinii este vizibil mai încăpătoare, asemenea unui monovolum compact.
De menţionat, că odată cu debutul noilor Logan şi Sandero constructorul din Mioveni nu a prezentat şi un break pe baza lor. Totodată, Dacia anunţa mai devreme eliminarea din gamă a monovolumului Lodgy, urmând ca viitorul model să substituie simultan ambele automobile produse anterior. Mai târziu gama maşinilor dedicate familiştilor va fi suplinită cu SUV-ul Bigster, tot cu 7 locuri la bord, însă modelul nu este gata încă de debutul oficial în varianta de serie.
0
1,263
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!