(VIDEO) Momentul unui accident între o trotinetă şi un troleibuz din Chişinău: de pe trotuar direct pe trecerea de pietoni cu trotineta

28 Iulie 2021, 11:16
Redacţia PiataAuto.md
Folosirea trotinetelor încă nu este clar reglementată de regulamentul circulaţiei rutiere din Moldova, tocmai de asta situaţii periculoase continuă să apară. Azi o asemenea situaţie din Chişinău a generat într-un accident, care se putea sfârşi trist pentru tânăra ce conducea trotineta.
Aceasta se deplasa pe trotuarul de pe strada Bănulescu Bodoni din Chişinău, cu o viteză mult mai mare decât mersul la pas al pietonilor cu care împărţea trotuarul. Nu avea cască de protecţie, iar de pe trotuar, a decis să traverseze carosabilul pe la trecerea de pietoni cu aceeaşi viteză mai mare cu care circula, fără a coborî de pe trotinetă, fără a încetini sau cel puţin a se asigura că e văzută de şoferi. În rezultat, un troleibuz care vira la dreapta a acroşat-o cu colţul său, pentru că efectiv şansele ca s-o fi observat erau mult prea mici, la viteza aia.

Din fericire, tânăra s-a ridicat de jos şi şi-a continuat drumul mai departe, fără a părea să fi fost rănită. Doar că acest accident minor ar trebui să fie o lecţie preţioasă atât pentru vigilenţa şoferilor, cât şi pentru toţi cei care conduc trotinete. Vezi mai jos întregul moment surprins de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / GBM.Online / Constantin Birsa
0
2,114
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!