Poliţia din SUA a oprit un Hyundai Sonata care tracta o barcă imensă, dar asta s-a dovedit a fi casa şoferului

17 Septembrie 2021, 16:43
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din statul Oregon din SUA a observat de curând un Hyundai Sonata, care tracta o remorcă, pe care era montată o barcă imensă şi grea. Într-atât de grea, încât suspensia spate a Hyundai-ului era aşezată până la pământ. Mai mult ca atât, remorca nu era legată de vreun cârlig de remorcare, ci fixată artizanal de structura maşinii, prin portbagajul său deschis.
Poliţia a fost surprinsă de scenă, or, de obicei asemenea remorci grele sunt tractate de pick-up-uri sau SUV-uri uriaşe, preferabil din cele gândite pentru sarcini mai dificile, nu pentru un sedan coreean. Dată fiind greutatea cu mult depăşită a remorcii şi modul artizanal în care era fixată, poliţia a vrut să aibă o discuţie cu şoferul.

În cele din urmă i-au emis acestuia o avertizare, fără a-l amenda, însă l-au prevenit că dacă îl prind pe drumurile publice astfel, îl vor amenda drastic. Partea tristă e că şoferul nu are o casă, de fapt, barca din remorcă fiind casa sa. Şi acum, fiind destul de departe de un litoral, unde ar putea-o pune pe apă, a ajuns într-un impas — nici să continue drumul nu poate, nici pe loc să stea.
Poliţia nu ştie ce a făcut şoferul mai departe, dar reporterii locali au trecut a doua zi pe acelaşi drum şi au găsit barca abandonată. Se pare că şoferul a decis că de azi înainte va trăi în Hyundai. Sau poate va reveni după barcă, cândva.
0
89,587
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!