(VIDEO) Accident în centrul Chişinăului în momentul traversării unei intersecţii de o ambulanţă, surprins de o cameră de bord

24 Septembrie 2021, 12:07
Redacţia PiataAuto.md
Acesta e unul din accidentele despre care putem spune că aminteşte doar cât e de important să fim întotdeauna cu ochii aţintiţi la drum şi să respectăm distanţa, or, într-o situaţie atipică, mai mulţi şoferi au reacţionat corect, cum era necesar, dar un altul n-a avut o reacţie la fel de rapidă şi a provocat un accident.
E vorba de intersecţia străzilor Ismail şi Ştefan cel Mare. Ambulanţa venea la culoarea roşie, cu girofarul inclus, şi a redus substanţial viteza în intersecţie, pentru a se asigura că i se cedează trecerea. I-au cedat mai mulţi şoferi dintr-o direcţie, apoi şi din cealaltă direcţie un Audi a frânat ca să-i cedeze, aşa că ambulanţa a putut traversa. Din spatele lui Audi, însă, şoferul unui Opel a observat prea târziu manevra celui din faţa sa, aşa că frânarea din ultim moment n-a fost suficientă şi Opelul a lovit Audi din spate. Din păcate, în situaţia asta, doar şoferul din Opel va fi declarat vinovat că nu a respectat distanţa, întrucât cel din Audi a avut un motiv întemeiat de a frâna.

Vezi întregul moment surprins mai jos de o cameră de bord.

Sursa video: Facebook / grupul GBM.Online / Maxim Abdulaev
0
2,356
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!